Hírek            Felhívás!        Iskolánkról         Videóink         Galéria          Sportélet        Német N.O.     Újságcikkek       Naptárunk          Étkezés          Sakkpalota        Kapcsolat

 

Alapítványunk

Tisztelt Szülők, Tisztelt Érdeklődők!

 
   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskola alapítványa, a “Kerepesi Gyermekekért Alapítvány” újjászerveződött, létrejött az új kuratórium 3 tanár és 3 szülő részvételével. 
A kuratórium elnöke Restás Andrea, a tagok pedig Fazekasné Rácz Gabriella és Szécsi Zsuzsanna tanárnők és Klement Gábor, Krojdla Zsuzsa és Szabó Anikó a szülők részéről.
 
   Egyik fő célunk, hogy minél több pályázati forrást felkutassunk és begyűjtsünk az iskola számára, ennek első lépéseként november közepén az alapítvány beadott egy NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) pályázatot digitális iskolai eszközökre majdnem 3,5 millió forint értékben, a pályázatot befogadták, elbírálás 2020 tavaszára várható
 
Másik nagyon jó hír, hogy a NAV átutalta az alapítvány részére felajánlott 1%-okat, ami 550.000 Ft lett idén!!!
 
   Az összeg pontos elköltéséről még nem született döntés, de nagy részét szeretnénk az iskolaudvar fejlesztésére fordítani. Ezzel kapcsolatban szintén történtek már lépések, megkezdődött egy közös tervezés (iskolavezetés - önkormányzat - KVSE - alapítvány részvételével.
 
Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák alapítványunkat céljaink megvalósításában.
 
A támogatásokat az alábbi bankszámlára tudjuk fogadni:
 
OTP Bank Nyrt.
11742324-20008275-00000000
 
   Az alapítványba befolyt támogatások összegéről és azok felhasználásáról természetesen rendszeres tájékoztatást fogjuk Önöket.
 
 
Köszönettel: A “Kerepesi Gyermekekért Alapítvány” kuratóriuma