Hírek            Felhívás!        Iskolánkról         Videóink         Galéria          Sportélet        Német N.O.     Újságcikkek       Naptárunk            Étlap          Ebédbefizetés      Kapcsolat

 

Jutalomkirándulás a legjobbaknak

Nagyon vártuk a május 31-ét. Ezen a változó időjárást beígérő csütörtöki napon vágtunk neki ugyanis a mi, a „legjobbak” a Balatonszárszó felé vezető útnak, hogy egy napig kerüljük az iskolát, és élvezzük a buszkirándulást. Hogy kik voltak a szerencsések, hogy kik voltak a legjobbak? Azok, akik egész évben az átlagosnál többet tettek a közösségért, akik rendszeresen vállaltak szabadidejük terhére is feladatokat, pl. időseket látogattak hónapokon át, egész évben, minden reggel a kicsiknek segítettek átjutni az iskolához vezető műúton, és azok, akik több mint 100 ötöst gyűjtöttek a tanév során. Közel 30 felsős diák.

Az idő végül kegyes volt hozzánk. Annyira, hogy a gyönyörű és izgalmas székesfehérvári séta, majd a József Attila Emlékmúzeum meglátogatása után Siófokon, az „aranyparton” még fürödni is tudtunk. Rengeteg élményben volt részünk, míg a feladatok és kérdések nyomán ismerkedtünk a várossal és a múzeumokkal, és nagyon jól esett a kis lubickolás a „magyar tengerben”. Köszönjük szépen ezt az emlékezetes napot a Diákönkormányzatnak, Bogi néninek és Margit néninek, akik elkísértek bennünket. Jövőre is számíthatnak ránk!

A jutalmazottak