Hírek            Felhívás!        Iskolánkról         Videóink         Galéria          Sportélet        Német N.O.     Újságcikkek       Naptárunk          Étkezés          Sakkpalota        Kapcsolat

 

Iskolai sportélet a 2013/14 tanévben

<<vissza


Az iskolában a sportra ebben a félévben is nagy hangsúlyt fektettek, hisz a gyerekeknek nagyon fontos a testmozgás, nagyon élvezik és a felesleges energiát is így tudják levezetni.

A gyerekeknek van is lehetőségük a sportolásra, 2 órában fociedzés, 2 órában tömegsport, 1 órában kézilabda, 1 órában kosárlabdán vehetnek részt. Tapasztalatok szerint az összes „sport foglakozáson” nagy létszámban jelennek meg mind a felsős, mind az alsós diákok és élvezettel jönnek képességeiket fejleszteni.

Novemberben részt vettek a Bozsik torna első fordulójában, ahol a diákok 6 mérkőzést megnyerve, minden iskolát felülmúltak. A gólkirály Néma Krisztofer és Oláh Róbert lett, de a mezőnyből védekezésével kimagaslott Finta Imre is.

A Bozsik torna következő fordulója februárban lesz, amit a diákok már izgatottan várnak.

December 13-án részt vettek egy játékos sportvetélkedőn, Gödöllőn ahol 5 iskola mérte össze tudását 10 féle, előre kisorsolt feladatban. Sajnos pár ponttal lemaradtak a bronzéremről. Az alsós tanulóknak a negyedik helyet sikerült megszerezni. Ezután a felső tagozaton került megrendezésre a kosárlabda házibajnokság.

Decemberben lezajlott az alsó tagozatban a kidobó évfolyambajnokság is.

Ezen kívül edzéseken folyamatosan készülnek az előttük álló diákolimpiára. Januárban kézilabda, februárban teremfoci, kosárlabda versenyek várnak a diákokra és persze folyamatosan zajlanak az évfolyambajnokságok is.

Gaál Zsófia

 

<<vissza