Alapítványunk

 Tisztelt jövendő Támogatóink! Kedves Kerepesiek!
 
   A Kerepesi Gyermekekért Alapítvány (városunk iskolájának alapítványa) az iskola udvarának felújítására közösségi finanszírozást indít.
 
   Ahogy már bizonyára sokan látták, július 1-jén megkezdődött az „Udvar-projekt” 1. ütemének kivitelezése – a Decathlon „Sportból a legtöbbet” pályázatán nyert kisméretű sportpálya építése, mely július végén már átadásra kerülhet. Ez a projekt 100%-ban a pályázatból finanszírozott, az elnyert összeg 6,3 MFt.
 
   Az udvarfelújítás 2. üteme a régi aszfaltos pálya felújítása, melyre a KVSE sikeresen pályázott a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) TAO pályázatán, ennek jóváhagyott összege 12,9 MFt.
Ennek az összegnek a TAO-ból begyűjthető része (70%-a) megvan, azonban az önrészt (3,9 MFt) sem az Önkormányzatnak, sem a Fenntartónak (Dunakeszi Tankerületi Központ) nincs lehetősége biztosítani.
Ezért döntöttünk úgy, hogy a hiányzó összeget – bízva a szülők és az összes tenni akaró támogatásában - közösségi finanszírozás útján fogjuk összegyűjteni.
 
   A pályák egyszerre teszik széppé, funkcionálissá és biztonságossá a sportolást és különböző mozgásos aktivitásokat a testnevelés órákon, a tanórák közötti és utáni szünetekben, a délutáni iskolai és KVSE sportfoglalkozásokon az iskola majdnem 500 tanulója számára. Jövőbeni terveink szerint az iskola udvara a kerepesi közösségi sportolás egyik helyszínévé is válik.
 
   Az udvaron a pályákon túlmenően még további, meglehetősen nagy területek igényelnek átgondolt és erőforrásigényes beavatkozást, így megfelelő forrás mellett ezeket is szeretnénk fejleszteni (pl. döngölt földes, sáros felületek megszüntetése, kültéri foglalkozásokhoz alkalmas ülőhelyek, játszótér és árnyas területek kialakítása).
 
   A minél több forrás begyűjtése érdekében továbbra is figyeljük a pályázatokat, szeptemberben "Családi nap"-ot, októberben pedig Jótékonysági bált fogunk tartani az iskolában. Várjuk továbbá az idei 1%-os befizetések utalását a NAV-tól.
 
   Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák Alapítványunkat a fenti célok megvalósításában!
Hiszünk benne, hogy sokan egyetértenek a céljainkkal, és a közösségi összefogás meghozza az eredményét!
 
Az felajánlásokat az alábbi bankszámlára tudjuk fogadni:
OTP Bank Nyrt.
11742324-20008275-00000000

 
   Az alapítványba befolyt adományok/támogatások összegéről és azok felhasználásáról természetesen rendszeresen tájékoztatni fogjuk Önöket az Alapítvány és az Iskola FB oldalán, valamint az Iskola honlapján.
 

 

   Támogatásukat az Iskola és az Alapítvány nevében köszönjük!
 

 

Tisztelt Szülők, Tisztelt Érdeklődők!

 
   Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskola alapítványa, a “Kerepesi Gyermekekért Alapítvány” újjászerveződött, létrejött az új kuratórium 3 tanár és 3 szülő részvételével. 
A kuratórium elnöke Restás Andrea, a tagok pedig Fazekasné Rácz Gabriella és Szécsi Zsuzsanna tanárnők és Klement Gábor, Krojdla Zsuzsa és Szabó Anikó a szülők részéről.
 
   Egyik fő célunk, hogy minél több pályázati forrást felkutassunk és begyűjtsünk az iskola számára, ennek első lépéseként november közepén az alapítvány beadott egy NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) pályázatot digitális iskolai eszközökre majdnem 3,5 millió forint értékben, a pályázatot befogadták, elbírálás 2020 tavaszára várható
 
Másik nagyon jó hír, hogy a NAV átutalta az alapítvány részére felajánlott 1%-okat, ami 550.000 Ft lett idén!!!
 
   Az összeg pontos elköltéséről még nem született döntés, de nagy részét szeretnénk az iskolaudvar fejlesztésére fordítani. Ezzel kapcsolatban szintén történtek már lépések, megkezdődött egy közös tervezés (iskolavezetés - önkormányzat - KVSE - alapítvány részvételével.
 
Kérjük Önöket, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák alapítványunkat céljaink megvalósításában.
 
A támogatásokat az alábbi bankszámlára tudjuk fogadni:
 
OTP Bank Nyrt.
11742324-20008275-00000000
 
   Az alapítványba befolyt támogatások összegéről és azok felhasználásáról természetesen rendszeres tájékoztatást fogjuk Önöket.
 
 
Köszönettel: A “Kerepesi Gyermekekért Alapítvány” kuratóriuma