Akire szeretettel emlékezünk

Emlékezzünk!
 
   Tisztelettel és szeretettel gondolunk nagyra becsült kollegánkra: Nagyné Szedlák Rozáliára, aki (2018.09.16.) ma egy éve, hogy nincs közöttünk. Igazi tanító volt! Embersége, szakmaisága példaértékű mindannyiunk számára. Ha el is mentél, mindig itt leszel titkon, észrevétlenül velünk. Emléked örökké megmarad szívünkben!
 

 

 


 

Búcsúzunk egykori Kolléganőnktől:

Gyászol a Kerepesi Széchenyi István Általános Iskola.

2018. szeptember 16-án örökre megpihent egykori kolléganőnk, Nagyné Szedlák Rozália. Olyan tekintély áradt belőle, ami nem tanulható, nem függ az ember külső megjelenésétől, hangerejétől, hatalmától, hanem az egyéniségében rejlik. Őszintén tisztelték őt tanítványai, a szülők, a pedagógustársak egyaránt.

Mindig határozott, konkrét elképzelései voltak, amit mások is elismertek. Észrevételei, tanácsai mögött nagy szakmai tudás, pedagógiai tapasztalat és emberi bölcsesség húzódott – ezért volt hiteles minden megnyilvánulása.

Tisztelt Tanítónő! Kedves Rozika Néni! Drága Rozika!

Az ember életében mindig van valaki, akire felnéz, akit példaképül választ, akinek szeretne megfelelni.

Nekünk Te voltál ez az Ember!

Példáddal tanítottál bennünket szeretni a hivatásunkat, a ránk bízott gyermekeket. A feladatokat nem munkának, kitüntetésnek érezted. Köszönjük, hogy ismerhettünk, hogy velünk voltál. Gazdagabbá váltunk általad.

Nyugodj békében! Emléked szívünkben él.

a Kerepesi Széchenyi István Általános Iskola nevelőtestülete